dunno what to do?

2 evenemangstips från mig till dig.
Tyvärr missar jag båda, för jag är på ett av de sju haven.
Men ha det roligt för min del också!






Burlesqueklubben Fröken Frauke Presenterar kör igång året med ett riktigt party!

Razzle Dazzle innebär glitter, glitter, Broadway, jazz, decadence, bubbel och mer glitter. Det är även nära alla hjärtans dag och detta kommer självklart att firas med Valentines day treats och en Cupid!

Vi slår upp dörrarna till Pluto kl 21.00 Fredagen den 12 februari! Tänk på att et inte går att betala med kort, men priserna i baren är snälla...
Gratis medlemskap på www-p-l-u-t-o.org, senast 24 timmar innan

Fröken Frauke
Ruby Luscious
(Fler artister bokas snart)

Live Jazz
Valentine girls

DJ:
Daniel the Bottomless Soldier
Sima K

20 år- 100 kronor
21-03 ev. längre...
Lövholmsvägen 20, Gröndal
tunnelbana Liljeholmen, 5 min promenad
Tvärbana Trekanten
www.p-l-u-t-o.org - medlemskap krävs

Alla är hjärtligt välkomna! Kom som du är, eller som du vill vara!


www.frauleinfrauke.com


...............................................................................................





Lördagen den 13e februari 2010

Vi välkomnar dig till en storslagen afton med doft av svunna tider, i anrika lokaler från la belle epoque på Tip the Velvet, Göteborgs mytomspunna burlesque klubb.

Vår fest äger rum natten innan alla hjärtans dag och Tip the Velvet firar detta med valentine-tema! Kom och dela kärleken med oss, känn luften spraka av spänning!

Denna gång slår vi på stort och abonnerar ett helt hus! Festen äger rum på Villa Belparc, en sekelskiftesinredd villa där vi kan mingla runt i salongerna, njuta av vinkällaren, dansa i stearinljusens sken och avnjuta valentininspirerad underhållning. Husets två barer har plånboksvänliga priser och utlovar öl, vin och cider för drygt 40 kr.

Biljetter: 150-190 kr, enbart förköp via www.tipthevelvet.se

PLUS: visa upp din biljett på Shock, Göteborg så får du 10% rabatt på hela deras sortiment!

Plats: Villa Belparc (Närmaste spårvagnshållplats är Botaniska Trädgården som ligger cirka 200 m från festlokalen)

Öppettider:21:00 -02:00

På scen (med start ca 23.00): Denna kväll bjuder vi på en lång rad fantastiska svenska burlesqueartister som alla inspireras av alla hjärtans dag-temat, på sina egna unika sätt. Vänta er allt från ljuv romantik, teatraliska kärlekshistorier, sensuella möten, till mörka blodiga kärlekssagor med:
Tintomara
Swedish Siren
Kandi von Kane
Devita
Dixie Dazzle
Kitten Violenty
Lady Sarin
Styx & Mr Gunner
Svalan
La Belle Flamenco

Musik: Vi har självklart våra fantastiska Djs från 7sins på plats som lirar skön musik hela kvällen.

Denna kväll har ni ytterligare en anledning att lägga extra krut på era vackra kläder; vi kommer ha en fotohörna där vår eminente fotograf, TzR, kommer att ta finfina bilder på er för en billig penning. Bilderna får ni med er direkt på CD

Krav på dresscode: För att komma in på Tip the Velvet bör du välja kläder som passar in under följande teman: frack/kostym, bal/aftonklänning, vintage (allt från slutet av 1800talet till 1960talet), uniform, historiskt (1600-1800tal), pinup, burlesque, eller annan högtidsdräkt. Nyckelord kan vara: korsetter, hattar, kravatt, glamour, glitter, paljetter och plymer, svulstigt, dekadent, stilfullt, societet, glädjeflickor, historisk design. Tänk Moulin Rouge och Cabaret och kostymdramer såväl som gangsterstil från 20talet. Huvudpoängen är att det ska kännas uppklätt och genomtänkt. Har du funderingar kring vad du ska klä dig i så släng iväg ett mail på samma adress som festanmälningen görs till!

Obs: Du måste ha fyllt 18 år för att deltaga på festen.

Anledning till lokalbyte: Då vår älskade festlokal Belle har fått problem med tillståndsenheten kunde vi inte ha festen där denna gång. Därav sökte vi efter något minst lika bra alternativ och känner oss mycket nöjda med valet av Villa Belparc som passar vår klubb som handen i (bal)handsken.


................................................................................................




xx






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0